LV RU EN
home Feed back

2012

← atpakaļVIPtuning: 1000km Grand Prix Riga sacīkstes katru gadu kļūst labākas

Izturības sacensībās «1000km Grand Prix Riga», kas Biķernieku kompleksajā sporta bāzē norisināsies jau trešo reizi, redzēsim arī «Viptuning» komandu no Latvijas, kuru pārstāv Artjoms Kočlamazašvili, Elvis Turāns un Igors Voroņins.

Pērn komanda «1000km Grand Prix Riga» kopvērtējumā ierindojās 4. vietā un šogad ir apņēmības pilni cīnīties par uzvaru.

«Šīs mums būs otrās sacīkstes šosezon, pirmās braucām Palangā, kur izcīnījām otro vietu,» oficiālajam info atbalstītājam «Apollo» stāsta Artjoms Kočlamazašvili.

«Maijā varējām startēt Beļģijas izturības sacīkstēs, kuras norisinās desmit stundas, taču secinājām, ka mums par agru, jo auto nebijām sagatavojuši. Ceram, ka nākamgad piedalīsimies. It kā jau bijām gatavi, bet labāk uz tām doties daudz reižu, nekā vienu,» saka braucējs.

Par sacīkstēm Palangā Artjoms norāda, ka mašīna «uzvedusies ātrāk», nekā paši braucēji sākotnēji cerējuši.

«Nedaudz pat pārforsējām, var teikt, ka nebijām gatavi tik sīvai cīņai. Bija arī vairākas sadursmes, kuru dēļ atkritām brauciena laikā pāris vietas zemāk. Ja runājam par mērķiem Rīgas sacīkstēs, tad jāvirzās tikai uz augšu. Mēs jau savā starpā komandā runājam, ka mums ceturtais pilots ir mehāniķi. No viena pilota te nekas nav atkarīgs. Bijām laba komanda Lietuvā, visu izdarījām OK. Pats mācies no vienas sacīkstes uz otru un tikai tā tu vari uzkrāt pieredzi.»

«Negribu runāt par izredzēm Biķerniekos, bet ir vēlēšanās sekmīgi nobraukt sacīkstes un pacīnīties par uzvaru. Konkurenti spēcīgi, katram būs savi uzdevumi, savi mērķi. «1000km Grand Prix Riga» sacīkstes ar katru gadu kļūst arvien labākas un labākas. Mājās obligāti jābrauc,» saka braucējs, kurš piebilst, ka šis ir pirmais gads, kad komandai uzmanību pievērsuši arī sponsori.

«Šogad atradām pirmos sponsorus, ir patīkami. Bija ideja pārkrāsot auto, taču secinājām, ka jāpaliek pie mūsu ierastās oranžās krāsas. Ir vairāki uzlabojumi automašīnai, redzējām mīnusus, bet specifika tā pati palikusi,» uzsver Kočlamazašvili, kurš stūrē ar BMW E90 auto 3000+ klasē.

Informāciju sagatavoja: Mārtiņš Lācis, «Apollo»
http://www.apollo.lv/zinas/viptuning-1000km-grand-prix-riga-sacikstes-katru-gadu-klust-labakas/527659





23.08.2012

Copyright © VIP tuning 2010 © All Rights Reserved. Site uses valid: HTML | CSS | Site Map
Developed by Studio.FSM —  разработка сайтов