LV RU EN
home Feed back

2010

← atpakaļIgaunijas Dragreisa Čempionāta 2.posms

Artjoma Kočlamazašvili negaidīti vieglā uzvara Igaunijā


Igaunijā Kiltsi lidostā Hāpsalā, 31.jūlijā, pārliecinošu uzvaru Igaunijas Dragreisa Čempionāta 2.posmā guva Artjoms Kočlamazašvili.

 

Visi faktori, kā labs un saulains laiks, piemērots trases segums un garums (¼ jūdzes), bija ideāli, lai uzlabotu personīgo rekordu un rezultātus. Taču tas viss nebija nepieciešams. BMW Z3 braucēja Artjoma Kočlamazašvili vienīgais konkurents šoreiz bija starta egle. Lai cik smieklīgi un aizdomīgi tas arī neizklausītos, dažādu tehnisku un personīgu iemeslu dēļ Artjoma konkurenti uz Čempionāta 2.posmu diemžēl neieradās. A klasē līdz 4 litri Artjoms bija vienīgais braucējs.

 

Artjoms Kočlamazašvili: „Uz sacensībām biju braucis ar vienu domu, ka būs sīva un grūta cīņa, taču tas viss izvērtās pavisam negaidīti – savā klasē izrādījos vienīgais braucējs un līdz ar to uzvaru iegūt bija salīdzinoši viegli.”

 

Nākamais, pēdējais, Igaunijas Dragreisa 3.posms fināls notiks 21.augustā, kur tiks noskaidrots, kas būs Igaunijas Dragreisa Čempions 2010. Vai tas atkārtoti būs Artjoms Kočlamazašvili – to uzzināsim pavisam drīz.

 

 

Informāciju sagatavoja: SIA VIPtuning preses pārstāve Sandra Baltruņķe

Foto: Sandra Baltruņķe


31.07.2010

Copyright © VIP tuning 2010 © All Rights Reserved. Site uses valid: HTML | CSS | Site Map
Developed by Studio.FSM —  разработка сайтов