LV RU EN
home Feed back

2010

← atpakaļPalangas Omnitel 1000 km race

Autošoseja: Artjoms Kočlamazašvili atkārtoti startē Palangā.

Lietuvas pilsētā Palangā, 17.jūlijā dalību autošosejas braucienā "Omnitel 1000 km race" ieņēma arī Artjoms Kočlamazašvili ar komandu "VIPtuning & MRC", ierindojoties 27.vietā.

Palangas 1000 km sacensības tiek rīkotas reizi gadā. Tās ir garākās un leģendārākās Baltijas autošosejas izturības sacensības, kurās līdzdalību ņem ne tikai klasiskie autošosejas dalībnieki, bet gan visu autosporta veidu pārstāvji no tādām valstīm, kā: Anglija, Lietuva, Igaunija, Beļģija, Polija un, protams, arī Latvija.

Artjoma Kočlamazašvili komanda sacensībās piedalījās ar automašīnu Honda Civic. Šāda veida sacensībās Artjoms ar komandu startē jau 2.gadu pēc kārtas.

Sacensību dienā bija ļoti karsts un sutīgs, temperatūras stabiņš sasniedz +37 grādus pēc celsija. Automašīnas Honda Civic salonā, temperatūra sasniedza visus +50 grādus. Ne tikai neizturamais karstums sarežģīja sacensības, bet gan arī tehniskās automašīnas problēmas, ko piemeklēja mūsu komandu. Jau treniņbraucienu laikā noplīsa ātrumkārba, kas pēc kāda laika tika nomainīta uz jaunu. Izskatījās, ka problēma būs atrisināta un, ka pati sacensība notiks tā kā bija plānots. Taču pēc aptuveni 2 stundu nobrauciena, mašīnai sacensību laikā salūza ģenerators, ko nebija tik viegli un ātri sataisīt. Lai turpinātu sacensības, turpat Lietuvā tika iegādādi 3 papildus akumulatori, kas tika mainīti brauciena laikā.

Lai arī no 9 stundu ilgā brauciena, 3 stundas komanda ”VIPtuning & MRC” pavadīja remontdarbos, no 42 komandām, mūsējie ierindojās 27.vietā.

Ar katru gadu, piedaloties šāda veida sacensībās, Artjoms uzkrāj pieredzi un zināšanas, kas palīdzēs viņam un viņa komandai nākamgad ieņemt iespējams pat 1.vietu.

  


Informāciju sagatavoja: SIA VIPtuning preses pārstāve Sandra Baltruņķe
Foto: Sandra Baltruņķe




17.07.2010

Copyright © VIP tuning 2010 © All Rights Reserved. Site uses valid: HTML | CSS | Site Map
Developed by Studio.FSM —  разработка сайтов