LV RU EN
home Feed back

2010

← atpakaļBaltkrievijas Dragreisa Čempionāta 1.posms

Artjoms Kočlamazašvili startē arī Baltkrievijā!

                                       

Latvijas autosportists Artjoms Kočlamazašvili startē ne tikai Latvijā un Baltijas valstīs, bet gūst 2.vietu arī Baltkrievijā.

Šī gada 1.maijā Baltkrievijas pilsētā Minskā, norisinājās Baltkrievijas Dragreisa Čempionāta 1.posms. Paralēli dragreisa sacensībām Latvijā un Igaunijā, savus spēkus arī šajās sacensībās izlēma izmēģināt mums visiem zināmais BMW Z3 braucējs Artjoms Kočlamazašvili.

Apmācies, vēss un neprognozējams laiks, bija raksturīgākās šīs dienas pazīmes. Sākoties treniņbraucieniem, debesis tā apmācās, ka likās tūlīt būs pamatīgs gāziens. Tādēļ kvalifikācijas braucieni notika diezgan ātrā tempā. Laiks tik ātri ritēja, ka bija pienākuši jau pusfināla braucieni.

Artjomam gan kvalifikācijā, gan ¼ finālā veicās pagrūti, bet rezultāti bija to vērti. Artjoms Kočlamazašvili iekļuva fināla braucienā, kur notika ļoti sīva cīņa, kas bija interesanta ne tikai skatītājiem, bet arī pašam Artjomam, jo pretinieks bija Dmitrijs Nagula ar Chevy Truck, kam zem mašīnas kapota slēpjas 900 Zs. Vienīgais, uz ko Artjoms varēja paļauties, bija uzstādīt vai nu ļoti labu reakcijas laiku, vai arī paļauties, ka pretinieks pieļaus kādu rupju kļūdu. Tika pielietots 1.variants. Diemžēl arī tas šoreiz nelīdzēja - ¼ jūdzes garajā trasē Dmitrijs ar Chevy Truck ieguva 1.vietu un Artjoms palika 2.vietā. Taču arī šis ir ļoti labs rezultāts, jo tāda cīņa liek padomāt pie papildus iespējām un variantiem, kā uzlabot savu auto, lai nākamreiz kļūtu par uzvarētāju. Trešajā vietā palika Sergejs Sergejevs ar Dodge Viper.

Informāciju sagatavoja: SIA VIPtuning preses pārstāve Sandra Baltruņķe
Foto: Sandra Baltruņķe

01.05.2010

Copyright © VIP tuning 2010 © All Rights Reserved. Site uses valid: HTML | CSS | Site Map
Developed by Studio.FSM —  разработка сайтов